Normativa

L’objectiu de la Lliga de Canicròs Castelló és fomentar la pràctica d’una disciplina esportiva poc coneguda en les nostres comarques, que combina l’esport i el respecte per la natura i pels animals, representats en els millors amics de les persones: els gossos.

Fomentar la col·laboració entre les diferents entitats del territori adscrites al circuit per a la formació d’unes ferramentes comuns útils per a la difusió de les proves, per a l’obtenció de recursos col·lectius i per a la creació d’una marca distintiva que garantisca un bon nivell de qualitat organitzativa.

El circuit està format per les curses esportives per muntanya que s’organitzen a Benicàssim, Cabanes, Vilanova d’Alcolea, la Serra d’en Galceran i Borriol, .

Les curses tenen com a objectiu realitzar un recorregut senyalitzat per camins de muntanya invertint el mínim de temps possible.

CONSIDERACIONS GENERALS DE LA LLIGA CANICRÒS CASTELLÓ.

La Lliga és una competició individual que premia els bons resultats i la regularitat dels participants.

El Comité de la Lliga està format per un representant de cada club organitzador, les funcions del qual són la redacció del reglament, la recepció i valoració de sol·licituds, i l’elaboració de les classificacions de La Lliga. També té la potestat per a modificar, ampliar el present reglament sempre fent públics els canvis.

 La difusió i el contacte de la Lliga es realitzarà mitjançant la web, facebook i correu electrònic:

  • lligacanicroscastello.wodpress.com
  • facebook.com/ lligacanicroscastello
  • lligacanicroscastello @gmail.com

La inscripció és realitzarà a les curses per separat, no hi ha inscripció comuna per a tota la Lliga.

REGLAMENT 2019