Obertes les inscripcions per a l’última prova de la V Lliga Canicròs Castelló: Borriol.

Ja estan obertes les inscripcions per a l’última prova de la V edició de la Lliga Canicròs Castelló, que tindrà lloc a la localitat de Borriol. La cita serà el  dissabte 23 d’Abril, a partir de les 09:00 hores, amb sortida i arribada des de la Plaça dels Arbrets i amb una distància de 4.7km.

Ja podeu reservar la vostra plaça per a aquesta prova. La quota de inscripció serà de 12€, i es pot realitzar Via On-line, en:  www.urbanrunningcastellon.com

El termini d’inscripció finalitza el dia 20 d’Abril. La inscripció el mateix dia de la cursa, no dóna dret a bossa de corredor. Els dorsals es recolliran a la Plaça Els Arbrets, el dia de la prova, des de les 08:00h fins les 08:45h. El control veterinari tindrà lloc a partir de les 08:00h, a la Plaça dels Arbrets en l’espai habilitat.

Hi ha dos categories (masculina i femenina) amb tres subcategories cadascuna, d’acord amb l’edat del participant:

  • Absoluta
  • Júnior (fins a 17 anys)
  • Sènior (de 18 fins a 39 anys)
  • Veterà (a partir de 40 anys)

Com en totes les proves d’aquesta 5a edició de la Lliga, s’organitzaran 2 eixides diferenciades entre categoria masculina i femenina, amb 1 minut de separació, per evitar aglomeracions i possibles accidents.

Recordem que  hi haurà trofeus i regals per als 3 primers classificats de cada categoria i subcategoria. Ara bé, els tres primers classificats absoluts de la prova de Borriol no tindran premi en altres subcategories.

A continuació teniu el Track de la prova i l’enllaç al formulari d’inscripció.

inscripció Borriol

Track Borriol

Cartell Borriol


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s