Vilanova d’Alcolea corona a Victor Forner com a campió de la III Lliga Canicròs Castelló

El passat dissabte 09 de març va tindré  lloc la quarta i penúltima prova de la III Lliga Canicròs Castelló 2019, inclosa dins dels circuits esportius de la Diputació Provincial de Castelló. El relleu de La Serra d’en Galceran, ha estat assumit per Vilanova d’Alcolea, continuant amb l’alt nivell mostrat en les anteriors proves i consolidant fermament el projecte de la Lliga Canicròs Castelló.

WhatsApp Image 2019-03-12 at 10.03.09(3)

A nivell organitzatiu els companys i companyes de Vilanova d’Alcolea han fet un treball espectacular, aspecte recalcat per tots i totes el participants.  El nombre d’inscrits (amb quasi 60 participants) ja ens referma en la idea que aquest esport té el futur assegurat.

La prova va començar puntual, a les 10h, amb una eixida sense incidents. Ja des del primers metres, sabent que la prova podia ser clau per a la classificació absoluta de la Lliga, els primers classificats van eixir molt forts i van formar un grup de poc més de 10 participants, amb cert avantatge amb la resta.

WhatsApp Image 2019-03-12 at 10.01.24(2)

Amb un perfil de cursa “ràpida” per a una cursa de muntanya, amb un recorregut de quasi 6 km, el temps marcats van ser impressionants. Així, Victor Forner consolidant el seu gran nivell, va entrar en primera posició, amb un temps de 20’46”.

 

De nou, seguit de prop per Santi Safont i Juan Jose Bañez jugant-se la segona plaça quasi a l’esprint.  Amb uns temps de 21’58” i 22’05” respectivament, imposant-se Santi Safont.

WhatsApp Image 2019-03-12 at 10.03.09(2)

El segon classificat de la Lliga, Santi Safont, queda a 40 punts de la primera posició. Provocant que Victor Forner fora matemàticament campió absolut masculí de la III lliga Canicròs Castelló, a falta de la prova de Borriol.

WhatsApp Image 2019-03-12 at 10.01.25

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, no volia ser menys que la Masculina, i també va estar molt competida. Tot i que en la primera posició és va imposar Clara Bosch amb un temps espectacular de 26’58”. Quedant en segona posició, l’actual lider de la Lliga Canicròs Castelló, amb un temps de 27’35”, seguida de la corredora Tere Iserte, en tercera posició, amb un temps de 28’33”.

WhatsApp Image 2019-03-12 at 10.03.09(34)

A continuació teniu la classificació absoluta de la prova i de les diferents categories.

Classificació Masculina Canicròs Vilanova d’Alcolea

Classificació Femenina Canicròs Vilanova d’Alcolea

Gal·leria fotogràfica


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s